Reteaua de calculatoare capata o importanta din ce in ce mai mare in contextul evolutiei continue a mediului electronic ca suport pentru afaceri. Folosita nu numai pentru acces internet si mesagerie electronica, ci si pentru partajarea resurselor sau pentru aplicatii distribuite, reteaua de calculatoare este unul dintre principalele aspecte luate in discutie in amenajarea unui nou spatiu.

Neglijarea aspectelor legate de reteaua de calculatoare si adoptarea unei solutii de moment, folosind echipamente instalate incorect sau incomplet au de cele mai multe ori consecinte negative importante. Acestea se manifesta in special prin performante foarte slabe ale retelei, disponibilitate redusa, politici incoerente de securitate si de acces la resurse.

Pentru ca tu sa nu intampini astfel de greutati sau pentru a avea din nou o retea performanta, noi iti oferim servicii profesioniste de proiectare a retelor, de cablare a acestora, servicii de extindere a retelelor si de optimizare, precum si solutii la cheie, adaptate nevoilor tale.

Ce iti oferim ?

- Te ajutam sa realizezi reteaua de calculatoare a firmei tale, pornind de la etapa de planificare si proiectare a acesteia, pentru ca tu sa beneficiezi de o retea eficienta, construita la standarde internationale.
- Beneficiezi de serviciile noastre complete de cablare structurata, indiferent de dimensiunea si arhitectura proiectului tau.
- Pentru ca tu sa nu fi afectat de modificatile necesare extinderii retelei tale, iti punem la dispozitie cunostintele si resursele noastre, care vor rezolva problemele de capacitate a retelei.
- Nu lasa ca reteaua ta care nu mai functioneaza in parametrii optimi sa reduca eficienta angajatilor tai. Iti punem la dispozitie serviciul nostru de optimizare a retelelor, care iti va permite sa exploatezi la maximum avantajele pe care ti le confera reteaua firmei tale.

 

a
a
a
a
Copyright 2000 - 2013. Eagle Systems Serv. All rights Reserved. Powered by eaglesystems.ro .